2010. július 16., péntek

Hírek

A hétvégén nem lesz futam, sajnos. Viszont két hét múlva itt a Magyar Nagydíj és megyek!! Sokan mondták, hogy semmi értelme kimenni, mert semmit nem látni csak a nagy hangzavar meg mittuggyamén. De ezt ők nem érthetik, ez egy régi álmom és most megvalósul. Nyár van és minden lehetőséget meg kell ragadni. A jó tanulmányi eredményemért kaptam ezt ajándékba, az átlagom 4,7 lett és az elvileg jeles. Meg ott a vizsga angol:5, töri:4. Én nem érzem magam olyan hűűdejótanulónak, és szerintem nem is vagyok az. De a szüleim büszkék rám és ez jó. Tessék itt a jutalom. Jó lehet, hogy ez hülyeség, mert nem a jutalomért tanulok, hanem sokkal inkább a jövőmért, de mégis jó érzés, hogy a szüleim támogatnak. Igaz lehet, hogy kissé már elegük van a Forma1-Sebastian Vettel témából, de mindenkinek van valami hóbortja.
Nade most az F1-ről is egy kicsit. Újabban azt írják a hírportálok, hogy Seb és Mark kibékültek. Horner a saját házában egy kerti party-n békítette ki őket. Hogy ebből mennyi lehet igaz?
És most Senna is indul a Német nagydíjon, a jövőhéten. Viszont most Chandhok-ot küldték pihenőre. Yamamoto most az ő helyén indul. Ez kész röhej, szerintem. Elméletileg 5 millió eurót ad a csapatnak a japán. Futamonként 1 millió. Tehát itt volt a brit, most lesz a német ez eddig kettő. És még van 3 milliója. Szuzukában biztos, hogy fog indulni. A csapat állítása szerint meg van elégedve Yamamoto-val. Dehát istenem.. Mág Chandhok-tól is kilométerekre volt. Nade a pénz beszél...
Button nem bírja barátnője nélkül. Jessica-val kb két hónapja szakított arra hivatkozva, hogy a munkájára kell koncentrálnia. És most: együtt látták őket. Jó ez lehet, hogy valami rossz pletyka, de lehet, hogy nem. Majd kiderül a Német hétvégén.
És végül: Seba vasárnap a szülővárosában fog parádézni. Autogramm osztás, autózgatás meg ilyenek. Biztos jó lesz majd. Na mind1 ennyit mára. Mindent bele Seba^^

2 megjegyzés:

  1. Szia Lívi!
    Ha esetleg nem néznéd meg a Chat-et, ide is leírom :D
    Van neked egy meglepim ^-^
    http://rami-astimegoesby.blogspot.com/2010/07/szimpatikus-blogger-dij_24.html
    Remélem örülni fogsz neki *-*

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, persze, hogy örülök neki!:)

    VálaszTörlés