2010. március 29., hétfő

Még mindig Melbourne...

Most megintcsak..szegény Vettel!
remélem, h már nem olyan szomorú. Maláji nagydíjat remélem megnyeri..bár eléggé elment a kedve a futamoktól a vasárnap miatt.. Azt nyilatkozta, h inkább hazautazna Malajzia helyett. Megtudom érteni, énis azttenném a helyében, de munka van. Úgyhogy hajrá Vettel!!
És tényleg, eltelt két futam és egyetlen Red Bull győzelem, sőt még dobogó sem volt! Ez hihetetlen.. ahogyan az időmérőn taroltak a Red Bullok olyan szarok voltak a versenyen. Igaz Vettel szenzációsan vezetett a kerékcseréig..nemakarok senkit hibáztatni, megesik az ilyen 4 msp alatt dolgozni, mindenki kapkod és megesnek a hibák ahogyan most is, már nincs mit tenni. Remélem tanulnak a szerelők a hibából..najó haggyuk ezt.
Kubica?
Nemigazán szeretem Kubicát, de be kell vallanom Ausztráliában szenzációs volt. Úgy visszaverni Hamiltont nemsokan tudják.
Button?
khm.. kezetcsókolhat Vettelnek a győzelme miatt. kb ennyi hozzáfűznivalóm van. (jó a taktikája nem volt rossz, pedig kezdtem reménykedni, amikor csúszkált a lágygumikkal az esős aszfalton, hogy nekivágja a kocsit a falnak. de nemígyvolt.sajnos.)
Hamár Kubica és Button akkor Massát se haggyuk ki..
A rajtot nagyon jól elkapta de utána..valahogy nemfekszik neki ez a pálya. Kb végigszerencsétlenkedte a futamot és 3. lett Na mind1 ez a futam a potya helyekről szólt..xD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése