2010. március 30., kedd

Malajzia


Már gondolom Malajziában van Vettelke..
Ma azt nyilatkozta a Red Bull fékszállítója, h kizárt, h fékhiba miatt esett ki Sebastian. Na akk most melyik lehet a kamu? Na mind1 haggyuk..
Nemsokára itt van a következőő futam^^
Egy kis ismertető Malajziáról:
Malajzia délkelet-ázsiai ország az Egyenlítő közelében, tizenhárom államból és három szövetségi területből álló államszövetség. Fővárosa Kuala Lumpur (nemmessze innen rendezik a futamot). Szóval a futamot Sepangban rendezik. A Sepang International Circuit agy motorsport-versenypálya, amelyen 1999 óta rendezik meg a fOrma1 és a MotoGp Maláj nagydíjat. A fő pálya 5,543 km hosszú, az óramutató járásával megegyezően haladnak rajta. Sok egyenes, és visszafordító kanyar van benne, az aszfaltcsík legnagyobb szélessége 22 méter. A környékre a rendkívül magas páratartalom jellemző, mely igencsak megerőlteti az autókat, és a pilótákat is. A pályarekord 1:34,223, amit Juan Pablo Montoya futott 2004-ben. Egy verseny 56 körből áll, ami 310,408 km.
Van egy olyan tippem. hogy Vettel új pályacsúcsot fog felállítani:)
Tavaly egyébként Button nyert itt. Vettel pedig a 13. helyről vágott neki a futamnak, mert az Ausztrál nagydíjon okozott balesete miatt 10 rajthelyes büntetést kapott. A 15. helyen végzett, de kicsúszott a vizes aszfalton.
Remélem Sepang szerencsét hoz a Red Bullnak:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése